Que ve en Rovelló!

Si a l’anterior Pedrís parlàvem de la commemoració de l’Any del Rector de Vallfogona,  en aquest parlarem de Josep Vallverdú. Aquest any se celebra el centenari del seu naixement amb la sort de comptar amb la presència de l’autor en la majoria d’actes i activitats que es fan referent a la seva obra infantil i juvenil i al seu treball pel restabliment de la cultura catalana.  

A la biblioteca aquesta celebració no passarà de llarg i hi dedicarem el mes de novembre. Pel centenari de Josep Vallverdú s’han organitzat diferents activitats. Una d’elles és escriure i enviar postals a l’autor en la qual hi podran participar tots els lectors de la biblioteca, grans i petits.

També s’organitzarà una hora del conte per als petits: QUE VE EN ROVELLÓ! a càrrec de Petita Companyia.  Amb aquestes dues activitats, Avinyó també celebrarà l’Any Josep Vallverdú. 

No és la primera vegada que els lectors infantils de la biblioteca coneixeran l’obra de Josep Vallverdú, ja que als clubs de lectura infantil que s’organitzen a la biblioteca, els lectors i lectores vam llegir i comentar l’obra El vuitè nan

Publicat a El Pedrís Juliol 2023

Deixa un comentari