La Biblioteca

La Biblioteca Pública d’Avinyó és un servei públic municipal d’accés a la cultura gratuït i obert a tothom. La biblioteca fou inaugurada l’any 1978 i està situada a l’edifici de l’antiga escola del poble.

Es tracta d’un ens local que depèn de l’Ajuntament d’Avinyó, però està gestionat en conveni amb la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Missió005

La missió de la biblioteca d’Avinyó és garantir l’accés a la informació, la formació i el lleure, fomentar la lectura i promoure activitats per al desenvolupament cultural dels habitants del municipi l’Avinyó.

Fons

La biblioteca d’Avinyó disposa d’un fons de 14.339 llibres, 2.792 documents audiovisuals, 24 títols de revistes i 6 diaris. A més a més, disposa d’un fons de Col·lecció Local que inclou materials relacionats amb el municipi d’Avinyó.

El fons de Col·lecció local inclou una gran diversitat de materials com poden ser revistes locals, cartells d’activitats realitzades al poble, llibres sobre Avinyó, reculls de premsa o documents sobre la vinya i la Denominació d’Origen Pla de Bages.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s