Activitats i exposicions

Un dels principals objectius de la biblioteca és la promoció d’activitats per al desenvolupament cultural dels habitants d’Avinyó. És per això que, entre els seus serveis, hi ha una oferta diversa d’activitats d’extensió cultural.

Book Club

Es tracta del club de lectura en anglès moderat per Sílvia Rovira. En aquest cas, les sessions es fan cada 2 mesos, l’últim divendres del mes. Cal tenir en compte que és un club de lectura pensat per debatre en anglès i, per tant, els assistents han de tenir coneixements prèvis d’anglès. L’objectiu és mantenir, i si pot ser millorar, l’anglès après amb anterioritat.

Per tal de garantir la comoditat de tots els assistents quant a la comunicació amb els companys i la lectura del llibre corresponent, es demana el nivell Intermediate:

Nivell : avançat (de 19h a 20h)

El preu d’inscripció per aquesta activitat és de 7,50€ que equival al pagament dels costos de transport dels documents demanats per préstec interbibliotecari.

Club de lectura

Activitat mensual de debat literari on un grup d’usuaris intercanvien opinions sobre la lectura proposada cada dos mesos. Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta als usuaris adults amb inquietuds literàries i ganes de participar.

Per venir al club de lectura només cal apuntar-se i demanar informació al taulell de la biblioteca.

Exposicions itinerants

Periòdicament a l’entrada de la biblioteca hi podreu trobar exposicions de diverses temàtiques.

Exposició d’auques a l’entrada de la biblioteca

Hora del conte

L’hora del conte es fa cada primer dijous de mes i ofereix a tots els nens i nenes d’Avinyó un conte explicat per diferents contacontes. És una cita obligada per tots aquells nens amb ganes d’escoltar històries divertides i interessants!

Lectures en veu alta

L’activitat de Lectures en veu alta és un punt de trobada on un grup de persones s’alternen en la lectura de viva veu d’una obra. Es tracta d’una activitat que ajuda a reforçar la lectura vers altres persones i, alhora, ofereix la opció de disfrutar de l’escolta d’històries explicades per altri.

Es tracta d’una activitat moderada per la directora de la biblioteca, Fina Sala.
Per venir a les lectures en veu alta només cal apuntar-se i demanar informació al taulell de la biblioteca.

Taller d’escriptura

Taller moderat per Carles Morell, estudiant de Filologia Catalana i guanyador del 50è Premi Amadeu Oller de poesia, el Taller d’escriptura és una activitat on es tractaran tot tipus de gèneres literaris. Obert a totes les edats i nivells, el taller té l’objectiu d’ajudar a aquelles persones que ho vulguin a potenciar i/o millorar les seves habilitats literàries a partir de lectures prèvies d’autors diversos.

Per a participar només cal apuntar-se i demanar informació al taulell de la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s