Vinyes entre vitrines Biblioteques amb DO

Us convidem a l’activitat Vinyes entre Vitrines de la Biblioteca d’Avinyó.

El dissabte 30 de gener a les 18 hores farem junts un viatge per la cultura del vi representada a les col·leccions dels museus catalans. La propietària de la Torre de Ca l’Abadal, Mònica Abadal, ens obrirà les portes de l’emblemàtica casa del centre històric d’Avinyó i ens descobrirà el seu interior. A més, Celler Abadal ens proposarà un vi per acompanyar l’activitat. Si voleu acompanyar-nos amb el tast, a la biblioteca es pot adquirir l’Abadal Picapoll.

També intervindrà Oriol Gasulla, historiador de l’art, que farà un recorregut per la representació del vi en les col.leccions d’art dels museus catalans.

Accés a l’activitat:

https://zoom.us/j/3031660999?pwd=WHc4SzBaaXJaVGtFSEp0TTI2N1grUT09

ID de reunión: 303 166 0999

Código de acceso: uTU1J2

#biblioavinyo #bibiotequesambDO #torreabadal #cellerabadal #museuscatalans #patrimonicatalà

@torre_abadal @biblioavinyo @vinsabadal

BIBLIOTEQUES AMB DO

La Biblioteca d’Avinyó participa per novè any a les activitats de BIBLIOTEQUES AMB DO.  Aquest any 2021, les activitats que es portaràn a terme s’adapten a les mesures en matèria de salut pública i no es podràn fer presencials.

Us animem a participar a les activitats proposades des de la biblioteca:

Exposició d’ESCULTURES fetes amb TAPS DE SURO de Dami Vila. Es pot visitar a la biblioteca en l’horari de dilluns a divendres de 16h a 20h.

Entrevista a MIREIA VILA sobre el projecte VI, TINA I CEP del Centre d’Estudis del Bages i de la DO Pla de Bages, que s’emetrà per Radio Avinyó.   www.onabages.cat/radioavinyo

VINYES ENTRE VITRINES. Activitat que relaciona l’ART amb el VI. Es podrà seguir el tast en format virtual.

PINTEM! Dibuixos per a infants, amb la col.laboració de DO Pla de Bages. Vine a la biblioteca a recollir un dibuix de la verema per pintar-lo!

CONCURS #vinstagrampladebages2021. Les Biblioteques que formem part d’aquest projecte: Artés, Avinyó, Navarcles,  Súria, Sant Fruitós de Bages, El Pont de Vilomara i Manresa, juntament amb la DO Pla de Bages, hem organitzat el 5è concurs fotogràfic a Instagram. Per participar cal penjar un màxim de 3 fotografies pròpies i inèdites sobre el món del vi al vostre perfil públic de la xarxa Instagram, posant el hashtag #vinstagrampladebages2021. Es pot guanyar un fantàstic lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i entrada doble per a un espectacle del teatre Kursaal de Manresa. Fins el 31 de gener de 2021.
Podeu consultar les bases del concurs a biblioavinyo.wordpress.com

RUTES DE PEDRA SECA. Informació de diferents rutes del Bages per visitar diferents contruccions de pedra seca. Al facebook i instagram de la biblioteca d’Avinyó @biblioavinyo i de la DO Pla de Bages @DOPladeBages

Totes les activitats es publicaran al perfil de facebook i instagram de la biblioteca d’Avinyó @biblioavinyo