Club de lectura infantil ELS XIFLATS DELS LLIBRES

Els Xiflats dels llibres hem llegit el llibre:

SOU UN MALVAT, SENYOR GUM! De Andy Stanton.

La Fina i en Joanot van marxar cap al poble amb el Senyor Divendres. El Malvat Senyor Gum i en Guillem Guillemet Tercer van continuar fent malifetes. Però, i la fada, què va passar amb la fada?

Per saber-ho, hem escrit:

EL SEGON CONTE SECRET DE PROPINA

Quan la fada va entrar a casa…. va veure que el Gum no hi era i va començar a buscar-lo. Llavors va trobar un forat megagegant que la va portar a una dimensió desconeguda bona.

Però la fada es va recordar de la paella i del jardí… i va tornar a buscar la paella per tot arreu, per tot el món. Amb la paella a la mà tothom la mirava “raro”, a tots els països, pobles i ciutats… I sabeu a qui buscava? Al senyor Divendres Deliri, el Joanot i al Gum perquè amb el Malvat s’havia enfadat tant que va anar a l’altra punta del món fins que el va trobar i li va poder donar un cop de paella.

Llavors, la fada va agafar la seva paella i una maleta plena de vestits i…. va marxar ben lluny de la Quinta Punyeta i va flipar perquè estava ple de persones com el Gum, més ben dit, pitjor que el Gum. I de cop es va marejar i es va llevar a l’hospital. Li van posar una multa perquè era il.legal marejar-se.

Finalment, la fada estava molt feliç perquè…. era el seu aniversari i les seves amigues fades van regalar-li molts regals. El que més li va agradar era un patinet elèctric i una bicicleta elèctrica. Era tot elèctric perquè les seves amigues fades eren molt modernes, periò hi havia un problema, perquè el patinet i la bicicleta eren massa grans per ella. La fada es va enfadar i una de les seves amigues fades feia màgia: va fer que la bicicleta i el patinet es tornessin petits i la fada anava tot el dia amb el patinet per tot el món!

Martí, Berta, Jan, Júlia, Pau i Bruna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s