Com serà la reobertura de les biblioteques?

Treballem perquè quan arribi el moment, les biblioteques obrin garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa. 

#som311 #QuedatACasa

BibliotecaVirtual Reobertura de les biblioteques

Com serà la reobertura de les biblioteques?

Com serà la reobertura de les biblioteques?

Ara per ara encara no hi ha cap municipi de la província de Barcelona que hagi entrat en la fase 1 i, per tant, cap biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals ha pogut obrir les seves instal·lacions. Tot i així, estem treballant perquè, quan arribi el moment, les biblioteques puguin obrir garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa.

Quan la teva biblioteca obri, rebràs un correu electrònic informant-te de la reobertura, sempre que tinguis seleccionada d’opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, recorda consultar el seu web o els seus perfils a les xarxes socials. Confirma que la teva biblioteca està oberta abans d’anar-hi.

Què podràs fer a les biblioteques en la fase 1?

  • Agafar documents en préstec i retornar-los: com que no podràs accedir a la col·lecció, et recomanem que demanis abans els teus documents per correu electrònic o per telèfon, així quan vagis a la biblioteca ja el tindran preparat perquè te l’emportis.
  • Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics.

En aquesta fase, no pots tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc podràs utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Per a la seguretat de tots, et preguem que vinguis amb mascareta.

Recorda que mentre les biblioteques no puguin obrir pots accedir a un munt de serveis virtuals que t’ofereixen, com la plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya, així com gaudir de les activitats virtuals que aquestes setmanes hem posat en marxa per seguir ben a prop teu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s