La Salut Mental des de les biblioteques .1

Les Biblioteques del Bages i el Moianès obrim una nova finestra per parlar de Salut Mental. La Biblioteca d’Avinyó forma part del grup #bibliosbagesSalutMental

A més de les activitats que les biblioteques programem a l’octubre en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, iniciem una sèrie de publicacions relacionades amb la salut mental.

La Salut Mental a prop teu!

Davant aquest episodi de confinament provocat per la COVID-19, el grup de treball de Salut Mental de les Biblioteques del Bages i Moianès hem preparat una petita selecció de recursos de salut mental que volen donar resposta a les diferents necessitats d’informació que puguem tenir, recursos que estan a prop nostre.

GestioEmocional.cat El Servei Català de la Salut ha creat aquesta nova eina de comunicació a través de la qual es dona suport emocional i psicològic a tota la ciutadania, davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la COVID-19.

Recursos mèdics comarcals

Recursos socials i associatius comarcals

Prestatge Virtual de Salut de la Biblioteca Virtual

També podeu visitar el nostre Prestatge Virtual de Salut de la Biblioteca Virtual on trobareu recomanacions de lectura i informació general sobre la Salut Mental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s