El Pedrís

El Club de lectura, més de cinquanta obres llegides

El febrer de l’any 2011 la biblioteca va iniciar per primera vegada el club de lectura. El primer llibre que es va llegir i comentar va ser l’obra Pedra de tartera de Maria Barbal. Hi van participar 12 persones. Durant el primer any es va comentar tres obres més. Amb els anys, el club de lectura ha esdevingut una activitat cabdal dins els serveis que ofereix la biblioteca, celebrant set sessions amb una mitjana de 16 persones l’últim any.

Durant l’any es fa una sortida amb els clubs de lectura de la zona del Bages, Berguedà i Moianès i un club de lectura conjuntament amb els lectors de la Biblioteca d’Artés programat dins les activitats de Biblioteques amb DO.

També hem comptat amb la presència de diferents autors: Llorenç Capdevila, David Clusellas, Empar Moliner, Imma Monsó, Roger Vilà Padró o Assumpta Montellà entre altres.

Les últimes lectures han estat Criatures extraordinàries de Tracy Chevalier,  Habitacions tancades de Care Santos i Maria Rosa d’Àngel Guimerà.

Un club de lectura que continua caminant i a finals d’any rebrà l’autora Gemma Ruiz per comentar la seva novel.la Argelagues.

presentacio-llibre-argelagues-imatge-261018_0

Publicat a El Pedrís. n.41 agost 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s