Espai Col.lecció Local

La Biblioteca d’Avinyó recull des de l’any 1978 informació efímera sobre el poble i els seus habitants. Aquesta documentació es concreta en programes de festa major, cartells d’entitats, mapes, treballs de recerca, informació municipal i també revistes publicades des de l’ajuntament o per altres entitats del poble. A més, recull llibres i articles relacionats amb el poble.

Amb el anys, aquesta documentació ha anat agafant forma de col·lecció local i fins ara, no hi havia un lloc específic per guardar-la i al mateix temps  permetre’n la seva consulta.

Les obres realitzades a la biblioteca han permès crear un espai per la conservació d’aquest fons. A més, el nou espai permet la consulta i treball per part de l’usuari en un espai diferenciat.

Una altra millora ha estat l’entrada, zona d’acollida i revistes amb l’ampliació de l’espai i amb una zona de butaques per a la lectura informal.

Amb la reobertura de la biblioteca, també s’ha celebrat el 40è aniversari de la inauguració de la biblioteca, el 4 de juliol de 1978.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s