Biblioteques amb DO 2017

Any 2017. Iniciem l’any amb les activitats relacionades amb “Lletres i vi”, i amb el Club de Lectura,  el Book Club, les lectures en veu alta a la Residència Relat, Lecxit: lectura per a l’èxit educatiu, Taller d’escriptura, Hora del conte, i altres activitats relacionades amb la lectura.

Biblioteques amb DO. “Lletres i vi”.  Les activitats organitzades han estat diverses:

20170114_131526

Concurs de fotografies a instagram, junt amb totes les biblioteques del Pla de Bages i el Consell Regulador del Pla de Bages.

 

Taller de pintura amb vi, amb la Marta Arañó. Els participants al taller van poder pintar amb vi fent servir diferents tècniques. El resultat van ser unes obres d’art originals i espectaculars. Cada participant es va poder emportar la seva pintura a casa.

La Corba camina i recull: taller creatiu amb material reciclat. Uns vint nens i nenes van crear a partir de fustes, taps, fulles, fang i bastons un paisatge de bosc fent servir la imaginació i la creativitat. Va ser un gran treball en equip!

El diumenge es va fer un Maridatge de vins amb glossa i estrelles. Va presentar el tast de vins l’Anna Berenguer del Celler Cooperatiu d’Artés Artium. Bocafoscant va explicar-nos les llegendes i mitologia de les estrelles relacionades amb el món  vinícola, tot lligat amb la cançó de glossa improvitzada.

Finalment, es va fer una trobad

a dels lectors del Club de Lectura d’Artés i Avinyó amb l’escriptora Empar M

IMG_0609

oliner. L’acte va ser molt distret, i la tertúliana va acompanyar les seves explicacions amb humor i comentaris relacionats amb l’actualitat política.

Hora del conte. La sala infantil queda plena de gom a gom a totes les sessions que es programen de l’hora del conte. Hem escoltat contes de l’Ada Cusidó,Carles Vidal, Gemma Rosell i Antònia Molera.  Aquest inici d’any hem gaudit de “Els contes d’aixafar raïm” amb la Clara Gavaldà, a més de fer un tast de most amb els nens i nenes d’Avinyó. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s